23948sdkhjf

1004 TA: TA's Designklub i nye klæder

Artikel i Træ og Industri, Oktober 2004

1004 TA: TA Designklub i nye klæder

Tekst Konsulent Kim Bøhmert, Træets Arbejdsgiverforening

Torsdag den 2. december 2004 afholdes der igen arrangement i Træets Arbejdsgiver-forening's Designklub. Lige som sidste gang, hvor vi var på besøg hos Montana Møb-ler A/S, afholdes decembers mødet igen på Fyn. Denne gang er det dog Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S og Årup Kro, der lægger lokaler til.

Program med spændende nyheder
Programmet byder denne gang på en spændende rundvisning på en moderne møbel-virksomhed. Ud over rundvisningen, byder programmet også på to markante nyhe-der, som begge vil være med til at give TA's Designklub en ny profil. Som den første store nyhed vil designklubben nu blive interaktiv. Den anden store nyhed er, at de-signklubben i et samarbejde med Tvilum-Scanbirk ApS vil invitere til en designkon-kurrence med temaet "Plademøbel til tiden".

Program:

14.00 Rundvisning på Carl Hansen & Søn Møbelfabrik A/S
v/Adm. direktør Knud Erik Hansen

15.00 Sådan arbejder vi med design hos Carl Hansen & Søn
v/ Adm. direktør Knud Erik Hansen

15.30 Designklubben bliver interaktiv - DInet
v/ Konsulent Kim Bøhmert

16.00 Kaffepause

16.30 Designkonkurrence - "Plademøbel til tiden"
v/Branchedirektør Lasse Jensen, Træets Arbejdsgiverforening

17.00 Opsamling, spørgsmål, sandwich, øl og vand

Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn har igennem de sidste par år foretaget store investeringer i nye flotte og moderne produktionslokaler. Virksomheden producerer primært møbler af Hans J. Wegner. Deltagerne på designmødet vil ved selvsyn kunne besigtige de smukke lokaler, da mødet starter med en rundvisning hos Carl Hansen & Søn.
Vil man vide mere om virksomheden og dens produkter, kan man se det på web-adressen www.carlhansen.com

Efter rundvisningen hos Carl Hansen og Søn går turen til Årup Kro, som ligger 5 min. fra virksomheden, her vil resten af arrangementet foregå.

TA's Designklub bliver interaktiv
På sidste møde hos Montana Møbler A/S var der et stort ønske om at skabe rammer-ne for, at producenter og designere kunne komme nemmere og hurtigere i dialog med hinanden. Den udfordring har TA taget op og kan på mødet præsentere en interaktiv løsning herpå.

Designkonkurrence
Som den anden nyhed vil designklubben i et samarbejde med Tvilum-Scanbirk ApS, præsentere designklubbens medlemmer for en åben designkonkurrence med temaet "Plademøbel til tiden", plademøbel til det du værdsætter, det du gerne vil bevare. På mødet vil deltagerne blive præsenteret for rammerne for designkonkurrencen.

Der vil senere blive udsendt invitationer til alle medlemmer af TA's Designklub.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078