23948sdkhjf

0904 TIMI: Eksperter i beslag til tiden!

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Med det nyudviklede MILA Garant-program, som MILA BESLAG A/S præsenterer for første gang i Danmark på TIMI-messen i Fredericia, udvides produktprogrammet til træ og træ/alu i betragtelig grad.

MILA Garant-programmet omfatter blandt andet kolvepaskviller og rullepaskviller med sikkerhedstappe til sidehængte og topstyrede vinduer, dørlåse med kolver og dørlåse med hagerigler. En nyudviklet grebsbetjent vindues- og dørbremse med unik funktion passer på alle Garant kolvepaskviller og kolvelåse.

MILA Garant-programmet adskiller sig fra konkurrerende beslag ved dets mange kombinationsmuligheder.
Standard kolvepaskviller kan kobles med bremse i top eller bund, kobles med lukkepunkt i top, bund eller sider, kobles med paskvilbetjente skudrigler og meget andet. Dørpaskviller og kolvelåse kan klippes og kobles med mellemstykker, bremse, skudrigler osv.

MILA BESLAG A/S, der har til huse i Kvistgård ved Helsingør, har siden 1971 været kendt som en dygtig og pålidelig leverandør af beslag til vinduer og døre, herunder ”skræddersyede” løsninger til vindues- og dørproducenter med særlige ønsker og krav. Dette skyldes naturligvis ikke mindst en erfaren medarbejderstab, med en gennemsnitlig anciennitet på 13 år, som sætter en ære i at yde kunderne den bedst mulige kundeservice. Der er således tale om en stab af beslagspecialister, som for hovedpartens vedkommende er beskæftiget med salg, indkøb og, ikke mindst, teknisk rådgivning.

MILAs produktprogram er i stadig udvikling og består i dag af mere end 10.000 varenumre, som ekspederes fra dag til dag fra sit 1200 m² store højlager i Kvistgård.

Medens produktprogrammet oprindeligt var koncentreret omkring beslag til plast- og aluminiumsvinduer, har MILA BESLAG A/S i de senere år løbende udvidet produktprogrammet med henblik på også at kunne servicere producenter af træ - og træ/aluvinduer.

MILA Garant-programmet produceres i Tyskland for MILA, og der er tale om gennemtestede beslagløsninger, som sætter nye standarder. Programmet omfatter endvidere beslag til dreje-kipvinduer, skydedøre- og vinduer samt foldedøre.

MILA BESLAG A/S udstiller på stand C-2150 under sloganet ”MILA – Beslag til tiden!”.

En stor del af MILA´s produktprogram kan endvidere ses på ” www. mila .dk”.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064