23948sdkhjf

0904 TIMI: Kompositmaterialer - til den rigtige bordplade

Artikel i Træ og Industri!
Der er mange fordele ved kompositmaterialerne Delian og Minerelle, som præsenteres af R. Riisfort på TIMI-messen. Og
disse fordele er værd at tage med, for det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken bordplade man vælger til det nye køkken eller badeværelse.

Bordplader skal således kunne klare »det hårde slid«, og med den nyeste trend indenfor kompositmaterialer fås et fremragende alternativ til de mere traditionelle produkter som laminat, træ og granit:
Designet er flot, den robuste overflade giver både nye og ældre køkkener et eksklusivt udseende, og så er overfladerne
lette at vedligeholde, da de ikke skal behandles med olier, sæbemidler eller have andre typer behandlinger.

Glat som sten
Hvad der er mindst lige så vigtigt: Delian og Minerelle kompositplader, disse nye højteknologiske gennemfarvede verflader,
er modstandsdygtige overfor pletter, kemikalier og lignende, og farverne falmer aldrig.

Overfladen føles som en glat sten men er ikke kold. Små mærker kan let poleres væk og eventuelle huller nemt repareres. Dertil kommer, at dette materiale ikke engang er dyrere end rivalerne indenfor typer af bordplader. En helt ny produktionsmetode gør det muligt at fremstille pladerne med de silkematte og robuste overflader til konkurrencedygtige priser. Selv god kvalitet fås ind imellem til en rimelig penge.

Pladerne anvendes både i køkkenet og i badeværelset, hvor de mange kombinationsmuligheder gør det muligt at matche en hvilken som helst overflade. De mange spændende anvendelsesmuligheder – der udover køkken og bad også byder på øvrige inventaropgaver – demonstreres på messen i Fredericia.

Her kan de fremmødte ved selvsyn konstatere, at den flotte bordplade har helt usynlige samlinger både ved kanter og vinkelsamlinger – simpelthen fordi pladerne bliver samlet med samme type materiale, som pladerne er fremstillet af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063