23948sdkhjf

Thorlund Skou forsætter opturen

Den midtjyske distributør af trælast har rundet de 100 millioner i omsætning og et resultat for skat på fem millioner kroner.
Dermed har selskabet øget omsætningen med næsten 26 procent fra 93 mio. kr. i 2011 til 117 mio. kr. i 2012 og kan glæde sig over endnu et godt vækst- og indtjeningsår

- Vi er overrasket over den store kundetilgang til de koncepter vi har udviklet – det er nemt hurtigt og billigt – vi må konstatere at vi har ramt en strategi kunderne vil deltage i, lyder det fra selskabets direktør, Henrik Magnus Skou, der forsætter:

- Vi er efter tre år alvorligt back in business, og vi har investeret i yderligere vækst i 2013. Målet om 30 procent vækst årligt fastholdes. Trods øgede omkostninger har Thorlund Skou A/S endnu engang skærpet konkurrenceevnen og reduceret den samlede omkostningsprocent i forhold til omsætningen.

Ved indgangen til 2013 satte virksomheden gang i den nye kampagne ”150 savværker i et nummer ,” og hertil siger direktøren:

- Det er reelt vores mission at samle den komplette produktportefølje til de professionelle tømmerhandlere. 150 savværker i et nummer, er jo det vi er.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.798