23948sdkhjf

0904 TIMI: Sourcing til køkken- og møbelindustrien

Artikel i Træ og Industri!
Gode kontakter og netværk er aldrig af vejen, og de to ord er i hvert fald ikke fremmedord for Compfitt A/S. Firmaet, der deltager på TIMI-messen i Fredericia, har specialiseret sig i sourcing til producenter i køkken- og møbelindustrien, og det sker via firmaets internationale netværk af leverandører af komponenter og beslag.

Mange producenter erkender i dag, at den form for konkurrence, de hidtil har været vant til, ikke længere er gældende. Udviklingen går stærkt i det moderne informationssamfund. De teknologiske ændringer, udviklinger af nye produkter og gentagne skift i kundernes krav sker meget hurtigere end for blot få år siden. Compfitt A/S er den rigtige samarbejdspartner, når det handler om at levere holdbare løsninger til den træforarbejdende industri i Skandinavien.

Produkterne er ofte udviklet i et tæt samarbejde med kunderne. Det er takket være det meget veludbyggede netværk af leverandører over hele kloden, at man hver gang finder den bedst egnede producent. Compfitt har bl.a. opbygget en meget stærk kompetence i samhandel med Kina og har således repræsentationskontorer i Shunde og Hangzhou. Dermed kan man foretage omfattende kvalitetskontrol af varerne, vælge de rette leverandører til de enkelte konkrete opgaver og naturligvis vedligeholde relationerne med de eksisterende kinesiske leverandører. Af eksempler på kinesisk sourcing kan nævnes plast- og zinkstøbning, stanse-, bukke- og svejse-stålprodukter, låse, greb, skuffeudtræk og lignende.

Compfitt A/S tilbyder bl.a. følgende produkter:

• Friul Intagli spa (nye designdøre til køkkener, møbler og garderobeskabe)
• Hetal Werke GmbH (alt i mekanismer til hjørneskabe og beslag til toplåger i køkkener)
• Fulturer Auszugsysteme GmbH (nye bordrigler til eksempelvis spiseborde i kombineret træ, metal og glas)
• Furwa GmbH (nyt lagersortiment af finerkanter i ruller)
Yderligere oplysninger:; Comfitt A/S Tlf. 86419095.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063