23948sdkhjf

0904: Ny sparringspartner for håndværkere og byggerådgivere

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Ventetiden ved telefonen kan blive kortere, når tømrermestre, snedkere, murere og byggerådgivere nu kan få formidlet relevante arbejdsopgaver direkte fra den nye hjemmeside, www.gratisbyggetilbud.dk .

Gratisbyggetilbud.dk har sat sig for at opbygge et professionelt netværk af leverandører, herunder håndværkere, arkitekter, ingeniører og andre konsulenter, der tilbyder at løse opgaver for såvel private bygherrer som boligforeninger, skoler og erhvervsvirksomheder.

Systemet går ganske enkelt ud på, at brugeren indtaster en række oplysninger om den pågældende opgave, hvorefter tre virksomheder vil give tilbud på det der skal løses. Det er altid op til den enkelte virksomhed, hvilke opgaver, man vil udføre.

NY FORM FOR MARKEDSFØRING
Tømrer- og snedkermester Helge Vick er en af de håndværkere, der mener, det er let at være med. Samtidig tror han, det kan give flere opgaver i ordrebogen.

”Ideen med at skabe et netværk af kompetente håndværkere og rådgivere, der kan løse alle former for byggemæssige opgaver er god - hvad enten det drejer sig om en ombygning af badeværelset eller opsætning af et nyt køkken,” siger Helge Vick, som selv benytter sig af Gratisbyggetilbud.dk.

”Jeg tror, at jeg kan spare tid ved at nogle opgaver kommer ind automatisk,
frem for at jeg selv skal ud for at opsøge nye kunder,” tilføjer Helge Vick.

Hos Håndværksrådet er man også positiv overfor ideen om en ny markedsføringskanal.
”Hjemmesiden kan bruges af håndværkere, som på den måde selv kan gøre noget for at fylde hullerne ud i ordrebogen. Så vi er åbne over for denne mulighed til håndværkere, der ønsker at markedsføre sig på en ny måde,” siger Jakob Brandt, byggeøkonom i Håndværksrådet.

GRATIS RÅDGIVNING
Gratisbyggetilbud.dk har indgået et samarbejde med flere kendte aktører fra erhvervslivet, heriblandt Nirás, Nybolig, Sparbank Vest, indretningsfirmaet Brugger & Nielsen, advokatkæden Ret&Råd og Wemmelund Arkitekter.
De indgår alle i et ekspertpanel, hvor kunderne kan få gratis rådgivning i spørgsmål om køb og salg af ejendomme, byggesager og finansiering i forbindelse med ombygning af badeværelset, køkkenet eller lignende. Der er ligeledes mulighed for at modtage rådgivning i forbindelse med indretning af den private bolig eller firmakontoret. Alle spørgsmål og svar bliver lagt ind i en database, hvorfra man kan søge på tidligere forespørgsler og derpå læse svarene fra relevante rådgivere.

Wemmelund Arkitekter bidrager med rådgivning i forbindelse med byggetilladelser, tidsplanlægning og økonomi.
”Vi tager os af alle former for arkitektbistand og ingeniøropgaver. Det kan for eksempel være spørgsmål vedrørende en lagerhal, som skal ombygges. Men det kan også være gode råd om, hvordan man skal forholde sig, når man opdager, der er skimmelsvamp i sin bolig,” siger arkitekt Peter Sommerfeld fra Wemmelund Arkitekter.

JURIDISK BISTAND
Den landsdækkende advokatkæde Ret&Råd yder juridisk bistand til både bygherre og erhvervslivet i alle sager om byggeri og bolig.

”Vi vil gerne hjælpe folk, inden det går galt. Håndværksmesteren har måske problemer med en aftale, han har indgået med bygherren. Her kan vi rådgive om, hvem der har krav på hvad.
Det er også en god måde for os at komme i kontakt med nye kunder, som måske ellers kun opfatter advokaten, som den der står i retten med sit fine tøj på,” forklarer informationschef Wivi H. Larsen fra Ret&Råd.

Yderligere oplysninger:
Gratisbyggetilbud.dk, Vodroffsvej 61, 1. sal, 1900 Frederiksberg C.
Direktør Michael Jacobsen, mobil 40 29 64 61 eller telefon 35 35 22 77.
E-mail: mj@gratisbyggetilbud.dk
Læs mere på www.gratisbyggetilbud.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062