23948sdkhjf

0904 TIMI: Combilift - den optimale gaffeltruck til træindustrien

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Problemet for mange virksomheder som arbejder med lange emner, og som kun har gaffeltrucks er at de kræver meget plads, en Combilift kræver kun 1,8 meter gangbredde, hvilke kan betyde en pladsbesparelse på helt op til 150% i forhold til en konventionel gaffeltruck.

Combi-lift er netop specielt udviklet med henblik på håndtering af lange emner således er trucken udstyret med et såkaldt 4-vejs-system. Man aktiverer dette 4-vejs-system via en enkelt automatisk manøvre som sidestiller hjulene på trucken. Dvs. fra at være en alm. gaffeltruck er Combi-lift nu også en 4-vejs-truck og sideloader. Combi-liften kan således dels bruges dels til af- og pålæsning af lastbil og til kørsel inde på lageret.

Ny forhandling: AUSA terræn-gående gaffeltrucks

VB Trucks A/S og Boeg-Thomsen har fået forhandling af AUSA’s komplette program indenfor terræn-gående gaffeltrucks og teleskopmaskiner.

AUSA’s program af terrængående gaffeltrucks er først og fremmest kendetegnet ved samme høje ergonomi som på deres øvrige entreprenør maskiner dvs. lækker kabine med godt udsyn, lavt støjniveau for føreren, og mulighed for alle funktioner samlet i joystick.

AUSA er specielt mindende på f.eks. byggerfirmaer, land- og skovbrug, planteskoler – kunder som har brug for en truck som rækker længere og kommer frem overalt.

VB Trucks A/S og Boeg-Thomsen introducerer ny Hyster 3-hjulet eltruck

I forbindelse med HYSTER’s 75 års jubilæum som producent af høj kvalitets trucks lancerer HYSTER nyeste model af 3-hjulet eltruck. Den nye HYSTER 3-hjulet eltruck med træk på begge forhjul fås med en løftekapacitet fra 1600 kg. – 2000 kg og er udstyret med den seneste vekselstrømsteknologi (AC) og kombineret med de nye standarder indenfor ergonomi gør det eltrucken til truckførerens foretrukken valg.

Lancering af HYSTER’s nyeste eltruck kommer på et tidspunkt hvor marked indenfor specielt eltrucks er voldsom stigende pga. mange virksomheders fokusering på indeklima og støj.

VB Trucks A/S og Boeg-Thomsen har et landsdækkende service- og salgsnet bestående af 60 ”rullende værksteder” og 8 service- og salgscentre fordelt i Hanstholm, Aalborg, Støvring, Silkeborg, Esbjerg, Taulov og Viby Sj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11