23948sdkhjf

0904 TIMI: DiaDur - den højeste lakkvalitet

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Lakeringsvirksomheder, der kræver den højeste lakkvalitet og den stærkeste lakfilm, har fået deres helt egen klarlak: DiaDur er endda også for dem, der holder et skarpt øje med rentabiliteten.

Der er således betydelige besparelser for de kunder, der bruger DiaDur. Den høje fylde gør, at man i mange tilfælde får en flot lukket overflade med blot to påføringer. Det sparer kostbar arbejdstid, og det er takket være det møjsommelige arbejde i producenten Zweihorns udviklingsafdeling, at man nu kan reducere omkostningerne ved lakering betydeligt.

De fremragende overflade-egenskaber er ikke til at tage fejl af. Det nye 2K PUR klarlaksystem DiaDur er i top, uanset om man taler om kemikaliebestandighed, ridsefasthed, svær antændelighed, krav til køkken- og børneværelsesmøbler eller indretninger, som kommer i forbindelse med fødevarer. Den meget stærke overflade, den ekstreme lysægthed og den flotte optik gør lakken til et oplagt valg til kvalitetsinteriør i eksempelvis skibe, tog, hoteller, restauranter, offentlige bygninger eller lægepraksis. Ifølge eksperter bliver det nye DiaDur klarlaksystem flagskibet af klarlakker fra Zweihorn.

Den nye klarlakfamilie menes at kunne dække mellem 80 og 90 % af de fleste kunders behov, hvilket ikke mindst skyldes lakkens store fylde og styrke. DiaDur-systemet består af to produkter, der begge findes i 5 og 25 liters emballage, og som skal hærdes i blandingsforholdet 5:1 med Zweihorns hærder PUR 5085.

DiaDur ser ikke bare godt ud men er altså også tidsbesparende. For som de siger hos C. Flauenskjold, der præsenterer produktet på TIMI-messen i Fredericia: ”DiaDur er kvalitets-klarlak til den, der kan regne…”
Yderligere oplysninger: C. Flauenskjold på tlf. 9813 4700

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125