23948sdkhjf

0904 TIMI: Avanceret overfladeteknik til træindustrien

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

På TIMI 2004 præsenterer G.A. Hansen A/S en række nye og spændende tekniske løsninger inden for overfladeteknik til træindustrien. Som noget helt nyt vises der automatisk sprøjtelakering af vinduer og døre med robot. På standen lægges der vægt på udstyr og anlæg for manuel og automatisk lakpåføring, lakgenvinding, sprøjtepistoler og væsketransport.

G.A. Hansen A/S informerer om komplette Reiter lakeringsløsninger til vinduer, døre og andre former for trædetaljer, manuelle sprøjteanlæg og pistoler samt løsninger med fokus på lavere forbrug af farver og lakker og genvinding af de sprøjtede materialer.

På stand A1044 præsenteres også de seneste tiltag inden for automatisk og elektrostatisk vådlakering af træemner samt genvinding af sprøjtede farver og lakker. Fra tyske Reiter præsenterer G.A. Hansen A/S automatisk sprøjteudstyr. Reiter er Europas førende producent af automatiske lakeringsanlæg til vindues- og dørproducenter. Produktprogrammet omfatter elektrostatiske Airless sprøjteanlæg, højrotationspistoler, 1-, 2- og 3-komponent lakforsyninger og traversmaskiner. Desuden præsenteres anlæg for Range+Heine lakgenvinding, WAS sprøjtemalepumper, Walther Pilot sprøjtepistoler og ARO luftdrevne membran- og stempelpumper til alle former for væsketransport.

På standen i Fredericia udstiller og informerer G.A. Hansen A/S således om den nyeste teknologi inden for anlæg og udstyr for lakanlæg til manuel og automatisk drift, lakgenvinding, genvinding af opløsningsmidler, pumper samt sprøjtepistoler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141