23948sdkhjf

0904 TIMI: Maskinkøb behøver ikke at være dyrt

Artikel i Træ og Industri!
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

SLEJPNER A/S der på dette års TIMI messe præsentere et bredt udsnit af virksomhedens produktprogram – ja, måske ifølge direktør Erik Heilmann måske Danmarks stærkeste program af save til opskæring af plader til møbelindustrien og at det ikke nødvendigvis er nødvendigt med de helt store investeringer for at opnå en optimal produktion, fortæller han til Træ og Industri.

Virksomheden præsenterer på messen fem forskellige formatrundsave i meget forskellige versioner med blandt andet en T-73 Bacis til ca. 100.000 kroner. Herudover flere automatiske og en enkelt med CNC styring der dog ligger i en anden prisklasse, siger Erik Heilmann til Træ og Industri.

I øvrigt er Erik Heilmann fortaler for at det er nødvendigt at styrke de fremtidige TIMI messer, idet det netop er her der skabes mulighed for at følge den teknologiske udvikling for den danske træ- og møbelindustri.

Nye generationer
Fortidens puslespil for at få den rette profil og den ønskede bredde i produktet er ifølge Erik Heilmann historie. Den nye generation af tykkelseshøvle fra MARTIN gør helt op med fortidens dogmeproduktion. Den nye MARTIN 45 Contour er helt nyudviklet baseret på producentens mangeårige erfaringer kombineret med en lang række nye samarbejdspartnere inden for værktøjsbranchen, fortæller han.

Foruden det at MARTIN maskinerne er meget støjsvage giver de et godt og hurtigt stykke præcisionsarbejde, og de nye værktøjsløsninger garanterer alle muligheder for en hurtig omstilling fra den ene proces til den næste.

Profilering af MDF plader
Uanset om man fremstiller trapper, reoler eller stole, har den nye Contour de rigtige værktøjer, og selv MDF plader kan Contour profilere, hvilket ellers ikke er en normal opgave for de traditionelle tykkelseshøvle, fortæller Erik Heimann fra SLEJPNER.
Contour er opbygget på samme måde som andre af vore MARTIN maskiner i den stabile stål og konstuktion, der minimerer støj og svingninger meget markant.

Erik Heilmann betoner, at der er en lang række muligheder for, at det ikke nødvendigvis er det dyreste, der er det bedste, men opfordre til at træ- og møbelindustrien i højere grad sætter fokus på processen og behovet for den investering der skal foretages – og det vil vi gerne medvirke til, slutter Erik Heilmann.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079