23948sdkhjf

Eksklusivt italiensk møbeldesign til livsnydere

Italienske møbler har altid været kendt for deres unikke design og høje kvalitet, og det italienske superbrand Natuzzi er ingen undtagelse.
Kilde: Træ og Industri, august 2004.

Italienske møbler har altid været kendt for deres unikke design og høje kvalitet, og det italienske superbrand Natuzzi er ingen undtagelse. Med luksuriøse sofamiljøer og italiensk design med mange finesser vil Natuzzi nu erobre danskernes hjerter og åbner derfor den første skandinaviske Natuzzi-butik i Danmark og flere følger snart efter.

Er man til kvalitetsmøbler i smukt italiensk design, så skal man kigge forbi den nye møbelbutik Natuzzi, der åbner i Field’s i København torsdag den 17. juni kl. 10.00. Her vil Italiens største møbelbrand Natuzzi introducere danskerne til alt lige fra klassiske lædermøbler og afslappende sofamiljøer til sofistikerede møbler i tidens design og trendy farver.

- Vi vil tiltrække danskerne med konceptet ”It’s how you live”, der med et væld af modeller, betræk, farver og finesser giver danskerne mere end 2 millioner forskellige møbler. Der er noget for enhver smag, uanset om man er til hjørnesofaer med indbyggede fodskamler, lænestole med avancerede finesser eller lædersofaer i moderne design, siger adm. direktør Bo Lippert-Larsen, Natuzzi Nordic.

Natuzzi er først og fremmest et eksklusivt møbelbrand til en rimelig pris. Det er kvalitetsmøbler, der i bogstavelig forstand kan skræddersyes den enkelte forbrugers behov. Ønsker man sig f.eks. både en sofa og en lænestol, så fås sofaen med en indbygget lænestol, hvor man med ét tryk kan trække fodskamlen ud og skubbe ryglænet tilbage - vupti så har man en lænestol i den ene ende af sofaen.

Et univers af italiensk design

Natuzzi introducerer ikke kun danskerne for en hel ny kollektion af italiensk-designede møbler, også butikskonceptet er unikt. I den nye Natuzzi-butik præsenteres alle møblerne i realistiske dagligstuemiljøer, så man kan fornemme, hvordan de eksklusive designmøbler vil se ud i de danske stuer.

- Når man træder ind i butikken, træder man ind i Natuzzis univers af møbler, lamper, vaser, gulvtæpper mv. Man møder komplette dagligstuemiljøer, der inkluderer alt lige fra sofaerne til gulvtæppet under sofabordet, standerlampen i hjørnet, frugtskålen på sofabordet og billedet på væggen over sofaen. Danskerne skal kunne se, mærke og føle deres nye dagligstue, siger Bo Lippert-Larsen, og fortsætter:

- Når danskerne går ind i en Natuzzi-butik, kan de købe en helt ny dagligstue, hvor sofaen er skræddersyet de individuelle behov og gulvtæppet og lysestagen er designet til sofaen.

Ikke mindre end 6 millioner familier verden over har valgt møbler fra Natuzzi, når der skal slappes af fra omverdenens høje tempo. En 3-personers sofa fra Natuzzi koster fra 10.000 kr. og afhængig af betræk, model, komfort og finesser. Takket være virksomhedens engagement i research og produktudvikling kan Natuzzi tilbyde sofaer i den bedste kvalitet til prisen.

Om Natuzzi

Natuzzi, der blev grundlagt af den italienske møbeldesigner Pasquale Natuzzi i 1959, designer, fremstiller og sælger polstrede møbler til hjemmet. Det var Natuzzi, der i 80´erne med nyskabende design og nye forarbejdningsmetoder udbredte kvalitetslædersofaer. I dag er virksomheden Italiens største møbelproducent og verdens førende inden for lædermøbler. Natuzzis møbler er udstillet i 10.000 showrooms verden over, og mere end 6 millioner familier har valgt møbler fra Natuzzi.

Det italienske møbelbrand Natuzzi er verdensberømt for sine italiensk-designede lædermøbler, der bliver eksporteret til 123 lande fordelt over hele verden med de største markedsandele i Nordamerika og Europa. I 1993 blev Natuzzi SpA som den første udenlandske virksomhed i møbelindustrien noteret på Wall Street i New York. Virksomhedens kvalitetssystemer er ISO 9001 og 14001 certificeret.

Profil af Pasquale Natuzzi

Italieneren Pasquale Natuzzi er født for 64 år siden i Matera. I dag bor han i Santeramo, hvor Natuzzis hovedkvarter ligger. Han er gift og far til fem børn. Pasquale Natuzzi var meget ung, da han startede sin karriere som møbeldesigner. Han er søn af en møbelsnedker, og som kun 19-årig åbnede han sit første møbelværksted i Taranto sammen med tre kollegaer. Her producerede han sofaer og lænestole til det lokale marked.

I 1962 flyttede han til Matera, hvor han fik kommerciel erfaring og indsigt i distributionens mekanismer og besværligheder. I 1967 stadigvæk i Matera vendte Pasquale Natuzzi tilbage til sin første kærlighed: produktion af sofaer og lænestole - denne gang på et industrielt niveau.

I begyndelsen af 1980´erne på en rundtur i USA, fandt Pasquale Natuzzi intuitivt på et nyt påfund, der betød en radikal ændring for møbelbranchen. ”Demokratisering” af lædersofaen, der indtil 80´erne kun havde været forbeholdt en elitær niche. Den første sofa, der blev solgt i USA til $999 var en Natuzzi i den kendte butik Macy’s

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111