23948sdkhjf

TIMI er et vigtigt forum for branchen!

Slejpners direktør forventer stor opbakning blandt leverandørerne til træ- og møbelindustrien
Kilde: Træ og Industri, august 2004.

- Slejpners direktør forventer stor opbakning blandt leverandørerne til træ- og møbelindustrien

Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

- Vi ser frem til efterårets TIMI-messe i Fredericia, fordi vi oplever, at pilen vender den rigtige vej. Det sidste halve år er der kommet gang i ordrerne og forespørgslerne igen, konstaterer direktør og indehaver Erik Heilmann, fra Slejpner A/S, og han fortsætter:
- Ordreindgangen er næsten lige så god som før lavkonjunkturen satte ind; lysten og viljen til at investere i nye maskiner er stigende.

Erik Heilmann forventer at få bekræftet den gode fornemmelse på TIMI, hvor Slejpner også satser med en stand, som er endnu større end i 2002. Slejpner har været med siden den allerførste udgave af messen i 1973. Det er de samme stærke, tyske navne - Holzher, Martin, Scheer - som Slejpner præsenterer på TIMI, både med nyheder – men også nye løsninger til eksisterende maskiner.

Lige siden grundlæggelsen i 1948 har Slejpner forhandlet Scheer, og Martin har været på programmet i omkring tre årtier. For et par år siden kom så Holzher til som sidste skud på stammen.
De tætte og langvarige relationer med de tyske leverandører fra Stuttgart betyder, at Slejpner har ro og opbakning til at tænke langsigtet på sine kunders vegne.

- Vores løsninger er kvalitet, som alle forventer tjener virksomheden godt i mange år. Gennem den fortsatte teknologiske udvikling, kan vi løbende opgradere kundernes maskiner, som de har købt hos Slejpner – ligesom vi garanterer reservedele i 30 år frem og 30 år tilbage.

- Messen er et vigtigt forum for os - og jeg forventer, at kollegaer bakker op om TIMI, så vi sammen viser et fælles, stærkt forum for hele branchen. TIMI genererer dynamik, nye kontakter og omsætning.

Erik Heilmanns ønske for TIMI er, at der bliver endnu mere at se på for de små og mellemstore virksomheder. Snedkere, tømrermestre, inventarsnedkerier og de små møbelfabrikanter.
- De har ikke meget ud af at se en robot stable i otte lag. De vil se maskiner og udstyr, der har relation til deres arbejdsdag. Maskiner, der kan forbedre deres arbejde, give øget produktion, bedre kvalitet med videre.
- Her går vi selv i spidsen. Vi præsenterer seks forskellige kantlimere fra Holzher, pladesave, og seneste nye pladeopdelingsanlæg fra Scheer, samt formatsave og standard maskiner fra Martin, fortæller Erik Heilmann.

TIMI 2004 afholdes fra 28. september til 2. oktober i Fredericia Messecenter

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063