23948sdkhjf

0804 TEMA: Kvadratmeter efter kvadratmeter med Crystallit klarlak

Artikel i Træ og industri
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

I mere end 8 år har Crystallit 2K PUR klarlak serien været en fast del af Zweihorns produktsortiment. Gennem årene er den med sine fremragende produktegenskaber blevet fast produkt hos mange træforædlingsvirksomheder. Specielt har den vundet indpas hos møbel- og inventarfirmaer. Klarlakken kan bruges på alle gængse træsorter og er især velegnet til emner, hvor der kræves en meget stærk lakfilm. Crystallit klarlakken påføres som både grund-og klarlak og tilbydes i glansgraderne blank, silkeblank, silkemat og mat. Anvendelsesområderne er mangfoldige – det kan være stole i en gourmet restaurant, flotte udstillingsmontre hos en autoforhandler, borde i retsbygningen eller komplette interiør i et hotel – uanset hvor vil Crystallit skabe sikkerhed for en optisk flot fremtræden af træinteriøret.

„Målsætning om den perfekte overflade“
I overensstemmelse med Zweihorn’s målsætning om at give træindustrien „lakker til en perfekt overflade“ tilbydes Crystallit serien i en systemopbygning. Som lakopbygning på emner med lukkede træporer er den farveløse fyldgrund CL-F den optimale grunder, da den har et højt tørstofindhold og god fylde. Udover grund- og klarlak CL 7/8/9/0 i de forskellige glansgrader består serien også af en højglans klarlak CL-H samt en lysne klarlak CL-A. Og for at gøre serien komplet afrundes den af trappelak i silkemat og silkeblank CL-T8/T9, som med sin store hårdhed og styrke er specielt velegnet til træoverflader, der udsættes for stor mekanisk nedslidning. Et yderligere plus : i alle Crystallit lakkerne bruges samme hærder PUR 5085 og fortynder S9004 / S9029. Dermed undgår man forvekslinger.

Summa summarum en produktserien som på den ene sider giver brugeren en stor sikkerhed gennem en systemopbygning og på den anden side et perfekt lakeringsresultat gennem fremragende produktegenskaber.
Yderligere information fås ved henvendelse til importøren :C. Flauenskjold A/S Nålemagerve 1
Aalborg Tlf. 96 31 47 00, Fax 98 16 13 00 Email: info@flauenskjold.dk eller på www.flauenskjold.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078