23948sdkhjf

0804 TEMA: DiADur - Kvalitets klarlak til den, der kan regne

Artikel i Træ og industri
Tekst Kaj Hansen Træ og Industri

Med den nye DiaDur har man i Zweihorns udviklingsafdeling nu lavet en klarlak, der henvender sig specielt til de lakeringsvirksomheder, der kræver den højeste lakkvalitet og den stærkeste lakfilm og som samtidig holder skarpt øje med rentabiliteten.

Kun 2 x påføring – sparer tid & omkostninger
Gennem mange praktiske tests hos kunder er der skabt bevis for betydelige besparelser : DiaDur udmærker sig ved en ekstrem høj fylde, det vil sige at man i mange tilfælde får en flot lukket overflade med blot 2 påføringer. Det sparer kostbar arbejdstid og reducerer omkostningen af lakeringen betydeligt.

Optimale egenskaber til kvalitetslakeringer med stor belastning
Det nye 2K PUR klarlaksystem DiaDur bliver flagskibet af klarlakker fra Zweihorn. De fremragende overflade egenskaber er gennemtestet i talrige undersøgelser – kemikaliebestandighed, ridsefasthed, svært antændelighed, krav til køkken-, børneværelsesmøbler og indretninger, som kommer i forbindelse med fødevarer. Mærkning med TÜV Toxproof godkendelse er garanti for indeklima kontrollerede overflader. En meget stærk overflade, en ekstrem lysægthed og en flot optik gør lakken et indlysende valg til kvalitets interiør i f.eks. skibe, tog, hoteller, restauranter, offentlige bygninger eller lægepraksis.

Et lille system med stor nytte
I DiaDur systemet er der en god slibebar og høj transparent fyldegrunder samt en ekstrem stærk klarlak i to glansgrader – silkemat og silkeblank. Begge produkter findes i 5 og 25 liters emballage og skal hærdes i blandingsforhold 5 : 1 med den velkendte, lysægte Zweihorn hærder PUR 5085.

”Denne lille 2K PUR klarlak familie vil dække 80 – 90% af de fleste kunders behov takket være dens meget stor fylde og styrke. Besparelsen i tid for påføring og slibning er et yderligere incitament for at lade valget falde på DiaDur produkterne.

Yderligere informationer om det nye 2K PUR klarlaksystem fås ved henvendelse til importøren
C. Flauenskjold A/S Nålemagervej 1 9000 Aalborg Tlf. 96 31 47 00, Fax 98 16 13 00
Email: info@flauenskjold.dk Internet : www.flauenskjold.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078