23948sdkhjf

0804 TA: Gratis adgang til ny standardiseringsportal for møbelindustrien

Artikel i Træ og industri
Tekst Konsulent Christian J Kofod Træets Arbejdsgiverforening

I gennem mange år har møbelkonsulent Kjeld Bülow været møbelproducenternes orakel inden for standardiseringsområdet. Mange virksomheder kan være taknemli-ge for hans viden om standarder og indsats på såvel nationalt som internationalt plan.

Den 1. september får møbelindustrien mulighed for selv at skaffe sig information omkring standardisering. Her lancerer Træets Arbejdsgiverforening i samarbejde med Kjeld Bülow, Dansk Standard og Foreningen Dansk Møbelindustri en ny hjem-meside, der samler al relevant information om standardisering og lovgivning på mø-belindustriens vigtigste eksportmarkeder.

På portalen: www.ds-furniture.dk vil Træets Arbejdsgiverforening og Foreningen Dansk Møbelindustris medlemmer gratis kunne danne sig et overblik over, hvilke standarder de skal opfylde på eksportmarkederne afhængig af det produkt, de øn-sker af afsætte, ligesom der vil blive givet oplysninger om, hvilke nationale love virk-somhederne skal overholde. Målet er at dække 80% af de væsentligste eksportmar-keder. Hjemmesiden giver dog kun et overblik over hvilke standarder, der er rele-vante på et givent marked. Såfremt en virksomhed ønsker, at se relevante standar-der vil disse stadig skulle købes hos Dansk Standard.

På hjemmesiden vil medlemmerne ligeledes kunne finde oplysninger om miljøkrav, anbefalede rådgivere og prøvningslaboratorier.

Hvordan får man adgang til siden
Gennem medlemsdelen af Træets Arbejdsgiverforenings hjemmeside på www.ta.di.dk vil der fra den 1. september være gratis adgang til den nye standardi-seringsportal. Adgang til linket vil være passwordbeskyttet.

Virksomheder, der er medlem af Træets Arbejdsgiverforening og ikke har password til medlemssiderne kan gennem "dit TA" på www.ta.di.dk få tilsendt password, der giver adgang til ikke blot Træets Arbejdsgiverforenings hjemmeside, men også de mange medlemsinformationer, der er tilgængelig på Dansk Industris hjemmeside ( www.di.dk) .

I septembernummeret af Træ og Industri, der udkommer den 23. september, vil ind-holdet af den nye hjemmeside blive beskrevet mere detaljeret.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078