23948sdkhjf

Lyreco og SKI har lagt striden bag sig

Tilliden mellem parterne er genetableret, og Lyreco gør nu klar til at lægge billet ind på SKI's kommende udbud.
Tidligere på måneden kom det frem, at Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) havde opsagt samarbejdet med Lyreco – angiveligt fordi Lyreco havde optrådt illoyalt i forhold til den indgåede rammeaftale 05.02 om kontorvarer.

Læs også: Smidt ud af SKI-aftale

Hos Lyreco var man ikke enig i beslutningen, men siden opsigelsen i slutningen af november har de to parter haft en konstruktiv dialog. I et fælles brev skriver Lyreco-direktør Henrik Brandt og SKI’s kunde- og kommunikationsdirektør Jan Michelsen, at man er kommet til en fælles forståelse af forholdene, og at sagen nu er løst til begge parters tilfredsstillelse.

Alle indgåede aftaler (leverings- og periodekøbsaftaler) vil fortsætte uændret frem til rammeaftalens udløb den 28. februar 2014. Herudover vil det naturligvis stå Lyreco frit for at gå ud i markedet med selvstændige tilbud, som ligger uden for aftalen.

SKI er på vej med et forpligtende udbud på kontorvarer. Rammeaftalen er rettet mod kommunerne, men kan også benyttes af SKI's øvrige kunder i den offentlige sektor. Henrik Brandt oplyser, at Lyreco ser frem til at deltage i konkurrencen om at vinde udbuddet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079