23948sdkhjf

Far til seks griber direktørstafet hos Bygma

51-årige Peter Paltz Bundgaard er udnævnt til direktør for Bygma Hvalsø. Han har tidligere været filialchef for Bygma Nexø, og blev en del af Bygma Gruppen da koncernen i 2019 erhvervede to forretninger på Bornholm.

Det oplyser byggemarkedskæden i en pressemeddelelse. 

Peter Paltz Bundgaard har været i handelsbranchen i mere end 30 år, hvor han har beskæftiget sig med detail-og B2B-salg. Efter 17 år på Bornholm - først som afdelingsleder, siden som funktionschef i XL Fridolf A/S og senest som filialchef i Bygma - vendte han i efteråret med sin familie tilbage til Sjælland, hvor han kommer fra. Her udførte han nogle vigtige interim-opgaver i koncernen for henholdsvis Bygma Frederiksværk og Bygma Sorø, inden han i starten af marts overtog ledelsen af Bygma Hvalsø.

Lokal forankring

Peter Paltz Bundgaard brænder for salg og ledelse, og han glæder sig over at hans ambitioner fortsat kan indfries i Bygma; nu som direktør.

– Jeg er glad og stolt over at være i en virksomhed, hvor man kan flytte mellem landsdelene, siger han og fortsætter:

– Bygma Hvalsø minder på mange måder om den filial jeg kommer fra i Nexø. Begge ligger i et lokalsamfund med rigtigt gode muligheder for lokal forankring, og jeg glæder mig til at lære de lokale kunder nærmere at kende, og at udbygge samarbejdet endnu mere. Men jeg ser mindst lige så meget frem til at byde nye kunder velkommen i forretningen.

Medarbejdermæssigt er Bygma Hvalsø på størrelse med den forretning, Peter Paltz Bundgaard kommer fra.

– Jeg lægger vægt på at give medarbejderne plads til at udvikle sig og at give dem ansvar; præcis på samme måde, som jeg selv har fået det i Bygma. Jeg vil gerne have glade medarbejdere, der tager ansvar.

Et andet af fokuspunkt for den nye direktør er at eksekvere på den bæredygtige dagsorden.

– Vi har et super professionelt bæredygtighedsteam i Bygma, som vi kan trække på, og alle sælgere har fået undervisning i emnet. Medarbejderne i vores forretninger har gode forudsætninger for at kunne vejlede kunder om deres bæredygtige byggerier. Det gælder også her i Bygma Hvalsø, slår han fast.

Peter Paltz Bundgaard er i dag bosat i Næstved med sin hustru og seks børn i alderen 10-20 år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109