23948sdkhjf

0104 TA: Træets Arbejdsgiverforening inviterer til virksomhedsbesøg hos Slagelse Maskinsnedkeri A/S

Artikel fra Træ og Industri - Januar 2004
Af Branchedirektør Lasse Jensen

Dette års virksomhedsbesøg for Træets Arbejdsgiverforenings medlemmer Øst for store Storebælt er henlagt til: Slagelse Maskinsnedkeri A/S, Elmegårdsvej 1, Slagelse.

Onsdag den 4. februar 2004 kl. 17.00 - ca. 19.30

Virksomhedsbesøget indledes med et indlæg om den nye internetportal www.wood-supply.dk , hvor følgende vil blive belyst:

• Formål
• Indhold
• Muligheder

Efter dette indlæg vil deltagerne få lejlighed til at komme "bagom" og tæt på Slagelse Maskinsnedkeri A/S. Hvordan vandt virksomheden en større ordre til et stort københavnsk kulturhus, og hvilke konsekvenser har denne ordre medført for Slagelse Maskinsnedkeri A/S?

Virksomhedsbesøget er det fjerde i rækken af denne type arrangementer og bygger på samme idé som de tidligere, nemlig at der via arrangementerne dannes basis for at udvikle en egentlig interessegruppe for at skabe nye muligheder for forretning og samarbejde.

Deltagelse er gratis. Der vil i lighed med tidligere blive serveret et let traktement. Af hensyn til den praktiske gennemførelse af arrangementet er tilmelding nødvendig og sidste frist er torsdag den 29. januar 2004 på fax 3377 3830 att. Bente Hollerup.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.517