23948sdkhjf

0104 Tema: Generationsskifte hos Trehøje Træindustri

Temaartikel om vinduer, døre og facadebeklædning fra Træ og Industri - Januar 2004

0104 Tema:Generationsskifte hos Trehøje Træindustri

- Stifteren Olaf Knudsen overdrager Trehøje Træindustri med en specialproduktion af forsatsvinduer og franske døre til svigersønnen

Trehøje Træindustri ApS i Vildbjerg har nu generationsskiftet på plads, idet fabrikant Olaf Knudsen (60) har solgt virksomheden til svigersønnen Kenneth Sylvestersen (25). Olaf Knudsen fortsætter dog i firmaet indtil videre.

Kenneth Sylvestersen er fra Videbæk og udlært tømrersnedker hos Sami-Byg. Siden 1999 har han arbejdet i faget hos byggefirmaet JCN i Timring. "Men lige siden jeg kom i lære, har jeg haft lyst til at blive selvstændig", siger Kenneth Sylvestersen.

Trehøje Træindustri er en ordreproducerende virksomhed med fortsatsvinduer og franske døre som speciale. Det startede tilfældigt for 25 år siden med en henvendelse fra en vinduesfabrik og har siden udviklet sig til en stabil og god produktion.

"Og der er fremtid i forsatsvinduer som i forbindelse med bl.a. renoveringer ofte er en bedre løsning end termoruder, idet gamle, men velbevarede smukke enkeltglasvinduer kan bevares. Samtidig har forsatsvinduer fordele med hensyn til lyddæmpning, og især ved mindre rudestørrelser holder de mindst lige så effektivt på varmen som moderne termoruder", siger Kenneth Sylvestersen.

Aftagerne af produktionen er vinduesfabrikker, tømrermestre, glarmestre og tømmerhandler m.v.

Ud over forsatsvinduerne og de franske døre er der gennem årene kommet andre mindre special produktioner, bl.a. til fødevarebranchen m.v. Desuden løser virksomheden almindelige tømrersnedkeropgaver i lokalområdet. "Dog kun i mindre omfang, men det vil vi fortsætte med", siger den nye ejer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094