23948sdkhjf

0104: Træets Arbejdsgiverforening går i samarbejde med www.wood-supply.dk

Artikel fra Træ og Industri - Januar 2004

0104:Træets Arbejdsgiverforening går i samarbejde med www.wood-supply.dk

Af Kaj Hansen Træ og Industri

Nyt effektivt arbejdsredskab for alle i træ- og møbelindustrien

Træets Arbejdsgiverforening hilser etableringen af www.wood-supply.dk velkommen som et effektivt arbejdsredskab for virksomhederne inden for træ- og møbelindustrien. Samtidig et dette initiativ et supplement til den servicevirksomhed, som Træets Arbejdsgiverforening i forvejen tilbyder til sine medlemmer, fortæller branchedirektør Lasse Jensen.

Wood-Supply er en kommerciel forretning og således underlagt de frie markedskræfter, og der er ikke ydet nogen form for økonomisk støtte til dette netværk, fastslår Lasse Jensen. Vi har i Træets Arbejdsgiverforening valgt at gå ind i en konstruktiv dialog omkring den løbende udvikling af netværket, idet vi mener, at samarbejdet og ikke mindst netværket vil være til gavn for alle med tilknytning til den danske træ- og møbelindustri, siger Lasse Jensen, branchedirektør i Træets Arbejdsgiverforening.

Wood-Supply er en brancheudvikling af www. metal-supply.dk,der for nylig med succes er oprettet inden for metalindustrien.

Digital markedsplads
Hjørnestenene i Wood-Supply er fra starten følgende aktiviteter:

- Digital markedsplads hvor abonnenterne frit kan indrykke salg af brugte maskiner og udstyr, varepartier og lignende, som ønskes solgt.
- Indkøbsforum hvor man kan finde frem til underleverandører og leverandører samt sende forespørgsler til potentielle samarbejdspartnere. Underleverandører og leverandører kan samtidig frit præsentere deres færdigheder i et søgeforum.
- Vidensøgning, hvor der er mulighed for at finde oplysninger om og stille spørgsmål på en lang række områder vil ligeledes være muligt.
- Der vil dagligt blive udsendt et nyhedsbrev om forhold i træ- og møbelindustrien til abonnenterne. Abonnenterne kan gratis tilmelde sig til nyhedsbrevet på www.wood-supply.dk og modtage den daglige information via e-mail.

Introduktionstilbud til TA medlemmer
I forbindelse med lanceringen tilbydes:

- Gratis medlemskab for perioden frem til 1. april 2004 ved tegning af et abonnement for perioden 1. april 2004 til 31. marts 2005.
- Prisen for et abonnement er kr. 5.800 pr. år. Hertil kommer et oprettelsesgebyr på kr. 975. Betalingen sker i forbindelse med tilmeldingen.
- Ved tilmelding før den 1. april 2004 tilbydes der endvidere en rabat på kr. 1.000.
- Ved tilmelding før 1. april 2004 tilbydes samtidig gratis annonce i nyhedsbrevet.

Link til TA's hjemmeside
Samarbejdet mellem Træets Arbejdsgiverforening og Wood-Supply betyder ifølge branchedirektør Lasse Jensen ud over samarbejdet også:
- at nyheder af generel karakter fremover også vil blive sendt via Wood-Supply.
- at der på Wood-Supply vil være en side, der samler nyheder fra Træets Arbejdsgiverforening og præsentation af Træets Arbejdsgiverforening over for ikke medlemmer af organisationen.
- at der på Wood-Supply etableres et arkiv over nyheder fra Træets Arbejdsgiverforening samt et arkiv over artikler og fremtidige temaer i Fagbladet Træ og Industri.
- at annoncer i TræStammen indtil den 30.juni 2004 tilbydes gratis indrykning i Wood-Supply i henhold til TræStammens normale temaer.
- at der etableres links mellem Wood-Supply og Træets Arbejdsgiverforenings hjemmeside henholdsvis leverandørguiden for savværks- og emballageindustrien samt det nye miljønetværk.
- at Træets Arbejdsgiverforening deltager under ”Videnforum” i besvarelsen af spørgsmål om blandt andet miljø. Herudover vil der for medlemmer af Træets Arbejdsgiverforening via foreningens hjemmeside være mulighed for besvarelser vedrørende overenskomstforhold m.m.

Landvinding

Dette nye samarbejde betragter branchedirektør Lasse Jensen som en ny landvinding, som træ- og møbelindustrien har savnet igennem de seneste år. I dette nye informationstiltag præsenteres informationer og nyheder til den danske træ- og møbelindustri.

Det er vores opfattelse, at Wood-Supply bliver et effektivt arbejdsredskab for virksomhederne inden for træ- og møbelindustrien og et supplement til vores serviceaktiviteter, siger branchedirektør Lasse Jensen fra TA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078