23948sdkhjf

10 potentielle samarbejdspartnere fundet frem

Kurt Basse, VEGA A/S, har gjort brug af indkøbssektionen på Wood Supply's søsterportal Metal Supply for at scanne markedet for potentielle samarbejdspartnere på kommende underleverancer. ”Metal Supply’s Indkøb virker godt”, lyder dommen fra direktøren.
Kurt Basse, direktør hos VEGA A/S i Skanderborg, bruger Metal Supply’s Indkøbssektion til at få et overblik over underleverandørerne i den danske jern- og maskinindustri. For når ens virksomhed er en af landets førende indenfor stålkonstruktioner, og er afhængig af underleverandører, er det vigtigt at holde ”underleverandør-basen” intakt og ajour.

Således har Kurt Basse for nylig sendt en forespørgsel af sted til 10 potentielle samarbejdspartnere på kommende underleverancer indenfor laserskæringsopgaver og kantbukning af rustfrie emner.

- Metal Supply’s indkøbsfunktion er meget let og overskuelig at bruge. Og jeg fandt uden problemer 10 interessante virksomheder, som jeg har sendt en digital forespørgsel til via portalen, siger Kurt Basse.

Kurt Basse oplever, at portalen er ganske let at bruge – og den virker efter hensigten.

- Kun ganske kort tid efter jeg havde sendt forespørgslen igennem, fik jeg de første henvendelser retur. Af de 10 jeg sendte ud til, har jeg fået omkring fem henvendelser, som jeg helt sikkert vil arbejde videre med, udtaler Kurt Basse.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078