23948sdkhjf

GUBI - Inde i varmen eller ude i kulden?

Det bliver helt op til vejrguderne - for med sidste nye variant af GUBI Chair familien vil det nu være muligt at nyde sommeren både inden- og udendørs i de velkendte GUBI stole.
Den prisbelønnede GUBI Chair, designet af Komplot, fik sit internationale gennembrud som det første industrielt fremstillede produkt i 3D-finer. Den velkendte version i 3D-finer bliver nu suppleret med en ny siddeskal af kunstmaterialet HiRek.

Stolens populære tredimesionelle form bevares, men siddeskallen i HiRek giver stolen helt nye muligheder, da det stærke materiale både kan anvendes inden- og udendørs. Som et yderligere plus vil stolen kunne fås i flere farver.

- GUBI Chair er blevet kendt for sin unikke form. Formen og stolens popularitet har gjort det naturligt at videreudvikle GUBI Chair konceptet. Vi ønsker at være nytænkende på alle områder, og når vi har fundet frem til et innovativt design, et materiale eller en teknologi er det vigtigt at udnytte hele potentialet, udtaler adm. direktør Jacob Gubi.

I forbindelse med Møbelmessen den 10.-13. maj i København er det muligt at se og prøvesidde GUBIs første kollektion af udendørsstole i og udenfor showroomet i Frihavnen, hvor der også vil være ekstraordinært åbent i weekenden.

International designpris til GUBI Chair II
GUBI Chair II kollektionen af filtstole, der blev lanceret sidste år, har netop fået tildelt den anerkendte designpris Red Dot ”Best of the Best” .

Red Dot prisen er en internationalt eftertragtet pris, der anerkender kvalitet og design i industriprodukter, og uddelingen hører til blandt de største og mest anerkendte designkonkurrencer med en stor international jury som dommer. Red Dot designprisen oplever hvert år en stigende søgning fra firmaer og designere over hele i verden.

Ikke mindre end 2548 ansøgere fra 43 lande havde indsendt produkter til dette års konkurrence, hvoraf kun en lille håndfuld bliver blåstemplet som ”Best of the Best”. Prisen overrækkes i Design Zentrum Nordrhein Westfalen i Tyskland den 25. juni.

GUBI Chair II, der er en bord- og stoleserie i PET filt, er produceret med en helt ny teknologi og i et materiale der er banebrydende for møbelindustrien. Det er netop teknologien, materialets lyddæmpende egenskaber og seriens store miljøvenlighed, der gør den til en vinder.

GUBI Chair II er desuden blevet nomineret til Index Award 2007 i kategorien ”Work” og vil kunne ses sammen med de øvrige Index Award topnominerede produkter i en udstilling på Kongens Nytorv fra 17. august til 24. september. Den endelige vinder af de forskellige kategorier bliver kåret den 24. august.

Kilde: GUBI - www.gubi.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093