23948sdkhjf

Specialoplæring på eget værksted

Hos Vahle Døre & Vinduer på Djursland er alle medarbejdere special-oplærte på virksomhedens velassorterede snedkerværksted.
Medarbejderne hos Vahle Døre & Vinduer har alle været i virksomheden i adskillige år, og alle er de specielt oplærte på virksomhedens eget værksted til at varetage de mange forskellige funktioner, der skal udfyldes hos en døre- og vinduesproducent. Det skriver Licitationen.

Virksomheden oplærer selv tømrer, snedkere, møbelsnedkere, maskinsnedkere og rummer da også både bygningsnedkere og en enkelt mekaniker.

Den brede vifte af specialkompetencer gør virksomheden bedre rustet til at klare den konkurrence, der hersker på markedet, da man selvforsynende med næsten alt.

Mekanikeren sørger for fremstillingen af hænglser, drejede knopper og spidsknopper. Resten af de specialoplærte medarbejdere sørger for, at det omfattende varesortiment, der omfatter indvendige døre, branddøre, fyldninger af glas, indvendige fyldningsdøre, teressadøre, franske døre, vinduer, produceres og stilles til kundernes rådighed.

Virksomheden producerer selv lister, profiler samt specialdesignede døre og vinduer, hvilket er muligt grundet den kvalificerede og specialiserede oplæring de ansatte løbende gennemgår.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094