23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk rydder op

Tvilum-Scanbirk har været i voldsom modvind, men nu igangsættes en omfattende oprydning, hvor den nye ledelse sorterer de ikke-indtjeningsgivende produkter fra.
Møbelproducenten Tvilum-Scanbirk gennemgår i øjeblikket en større omstilling, hvor ledelsen efter lang tids turbulens justerer tegninger, save og træplader og fokuserer på produkter med de højeste indtjeningsmarginer. Det skriver dagbladet Børsen.

Koncernen har været hårdt pressede på grund af de stigende råvarepriser og den voldsomme konkurrence, og som følge heraf nedskrev den amerikanske ejer her i foråret Tvilum-Scanbirks værdi med 1,5 mia. kr.

Hvordan man er opnår en mere bæredygtig virksomhed er klart for koncernchef Lau Frandsen.

- Vi skal have højere priser på vores varer, og vi skal have et varesortiment, som kunderne synes, det er værd at betale en højere pris for. De råvareprisstigninger, der måtte være kommet på centrale dele af vores produkter, skal videre til slutbrugeren, men det tager den tid, det tager. Det er klart, et det er et vigtigt element. Og det er klart, at der vil være produkter, som kunderne ikke mener retfærdiggør en højere pris, siger han til Børsen.

Hvordan 2007 kommer til at se ud for Tvilum-Scanbirk, vil Lau Frandsen ikke udtale sig om, blot understrege at et salg ikke kommer på tale.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078