23948sdkhjf

Det går legende let

Den fynske legeredskabsproducent Kompan forbedrede indtjeningen i 2006 og har iværksat storstilet salgsstrategi, der skal fordoble salget af legeredskaber i løbet af de næste to år.
Kompan rundede i 2006 en omsætning på 1 mia. danske kroner, og resultatet før skat blev på 76 mio. kr. mod et million-underskud året før. Det oplyser dagbladet Børsen.

Virksomheden, der blot i Norden har formået at øge salget med 40%, har iværksat en langsigtet plan, der skal fordoble det samlede salg i løbet af de næste to år. Planen, som allerede har givet pote i 2006, beskæftiger sig blandt andet med sælgernes arbejde og udflytningen af produktionen fra Danmark.

- Det er stort set gået som planlagt. Vi har lavet en struktureret markedsindsats og beskæftiget os meget med, hvordan vores sælgere arbejder, siger adm. direktør Carl Henrik Jeppesen til dagbladet Børsen.

Virksomheden har ikke længere produktion i Danmark. Den er i stedet henlagt til Brno i Tjekkiet. På kontoret i Ringe beskæftiger man sig derfor kun med den administrative del af arbejdet med legetøjsredskaber.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172