23948sdkhjf

Grønning Hårdt Træ genopstår

Størsteparten af medarbejderne er genansat i et nyt selskab, der får en gammel kending i spidsen.
Mandag morgen genoptager medarbejderne hos Grønning Hårdt Træ (GHT) produktionen af lister på Toftegårdsvej i Hadsten, hvor maskinerne ellers har stået stille, siden virksomheden gik konkurs i december.

Nu er der imidlertid skabt grundlag for at starte på en frisk. Mogens Nielsen, der ejede virksomheden fra 2000 og frem til udgangen af 2006, har købt aktiverne ud af konkursboet og starter op med størsteparten af de tidligere ansatte. 12 mand – Mogens Nielsen inklusiv – udgør det nye GHT, og den tilbagevendte ejer har strategien klar:

- Jeg er træmand, og det skal kendetegne virksomheden. Det primære bliver at få produktionen op at køre med de ting, vi er gode til – lister til døre, vinduer og møbler. Nu skal vi i gang igen, og det glæder vi os til, fortæller Mogens Nielsen til Wood Supply.

Skal have kunderne tilbage
GHT overtog industriafdelingen i Södra Interiør sidste sommer, og ifølge Mogens Nielsen er det disse aktiviteter, der bliver virksomhedens fremtidige omdrejningspunkt. Han er netop nu i fuld gang med at forhandle med de tidligere kunder, hvoraf flere allerede har tilkendegivet, at de er klar til at genoptage samarbejdet.

- Målsætningen er, at vi skal have de kunder tilbage, som var her 1. december. Vi skal vise, at vi er troværdige træfolk. Kunder og samarbejdspartnere skal kende os som en virksomhed, der ikke lover mere end 90 procent af det, den kan holde, fastslår GHT-ejeren, som efter mange år i træbranchen har skabt sig et stort netværk, der kan blive en vigtig faktor i genrejsningen af virksomheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078