23948sdkhjf

Smukt fletværk i helt ny kvalitet

Den elegante Sct. Thomas-fletstol fra Trip Trap er blevet til en hel møbelserie med flere stole, en fodskammel og et lille bord.
Den udstråler en moderne elegance og har den helt rigtige siddekomfort. Den fungerer både som ”stand alone”-stol og omkring et bord. Den kan anvendes såvel ude som inde. Og så kan den tåle stort set hvad som helst.

Kvaliteterne er som trukket efter snor, når Sct. Thomas-fletstolen fra Trip Trap skal beskrives. Og nu bliver den tilmed til en hel møbelserie, idet stolen suppleres med en lav lounge-stol, en fodskammel og et lille bord. Alle nyhederne er designet af firmaet Designit i Århus, og Sct. Thomas er Trip Traps seneste bud på en innovativ møbelserie, der sætter nye grænser med hensyn til design, funktionalitet, anvendelse og holdbarhed.

Sct. Thomas er flotte og multifunktionelle møbler i en helt ny kvalitet. De er fremstillet af de unikke SunLoom-fibre, som til forveksling ligner almindelig snor, men er opbygget af en stabil kerne af polyesterfibre og en ekstrem modstandsdygtig overflade.

Resultatet er et slidstærkt materiale og et smukt fletværk, der holder formen i årevis og kan tåle både regn og brændende sol. Møblerne er derfor meget vejrbestandige og har yderligere den fordel, at de kan rengøres med vand og ganske almindelige rengøringsmidler.

Kilde: Trip Trap - www.triptrap.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079