23948sdkhjf

Ny direktør hos underleverandør

Efter mere end ni år i spidsen for Gern Glas ønsker Jan Kristiansen at trappe ned. Ole E. Mortensen er ny direktør hos leverandøren af glas og spejle til møbel-, køkken- samt dele af byggeindustrien.
Siden november 2004 har Jan Kristiansen været direktør i Gern Glas, og han har dermed stået i spidsen for virksomheden i en periode, hvor den største kundegruppe, de danske møbelfabrikker, har mistet en stor del af omsætningen.

Udviklingen har også medført et dyk i aktiviteten hos Gern Glas, men på trods af dette er det lykkedes at tilpasse virksomheden og skabe solide, kontante overskud år efter år. De seneste to år har øget eksport medført en svag stigning i den samlede omsætning, og i 2013 budgetterer man med yderligere vækst – primært på eksportmarkederne, som forventes at udgøre mere end 50 procent af omsætningen.

Jan Kristiansen har ønsket at få frigjort tid til andre opgaver, herunder ikke mindst egne investeringer, og med virksomhedens positive udvikling in mente, har han vurderet, at tidspunktet nu er det rette til at træde et lille skridt tilbage. Med virkning fra den 15. januar forlader han dermed direktørposten og tiltræder i stedet som formand for bestyrelsen.

- I sin nye rolle vil Jan Kristiansen fortsat være aktivt involveret i Gern Glas gennem ansvar for serviceringen af en række af vore større kunder. Han vil også fortsat deltage i forhandlinger om indkøb af centrale produkter, herunder glas og spejl. Ændringerne vil ikke få indflydelse for kunder og leverandører og er ikke udtryk for et kursskifte i Gern Glas. De gennemføres alene for at efterkomme Jans ønske om lidt mere tid til andre opgaver, forklarer den nytiltrådte direktør, Ole E. Mortensen.

Ole E. Mortensen har et indgående kendskab til Gern Glas, hvor han de seneste år har været involveret i ledelsen som bestyrelsesmedlem og som ansvarlig for økonomiafdelingen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078