23948sdkhjf

Finnforest i Moelven-regi

Metsäliito Cooperative og Moelven Industrier ASA har indgået aftale om, at Finnforest produkter og ydelser forsat vil blive solgt gennem Moelvens salgskontorer i Danmark, Norge og Sverige.
- Vi har i årevis haft fornøjelsen af at betjene vores skandinaviske kunder i et godt samarbejde med Moelven. Aftalen, der nu er indgået, sørger for kontinuitet for kunderne – de kan købe alle de kendte Finnforest produkter fra deres sædvanlige leverandør, udtaler Ole Salvén, Metsäliito Groups vicepræsident,

Moelven Danmark tilbyder Finnforest bjælkesortiment og krydsfinerløsninger, samt trælast og forædlede varer, f.eks. Thermowood. Kerto LVL og I-bjælken hører til det populære bjælkesortiment.

Moelven er en af de førende leverandører af træbaserede produkter og service indenfor byggeindustrien i Skandinavien. Moelven varetog Finnforest salget i hele Skandinavien i 2001 til 2006, indtil Metsäliito solgte sin aktieandel i Moelven til et norsk konsortium i december 2006.

- Siden da har det været ”business as usual” for Moelven Danmarks salg af Finnforest sortimentet – og nu er der altså indgået den formelle aftale omkring forhandlingen. Det er vi selvfølgelig glade for, siger direktør Michael Helmershøj.

Kilde: Moelven – www.moelven.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095