23948sdkhjf

Jem & Fix ekspanderer i Nordjylland

Hadsund kan i foråret 2013 byde velkommen til Jem & Fix på adressen Industriparken 1, hvorfra HM Byggeindustri er fraflyttet pr. 15. december.
Den nye tømmerhandel med tilhørende byggemarked er på ca. 900 m². Dertil kommer en 800 m² stor varegård.

- Vi har øget antallet af fysiske butikker i landet til 81 og det har givet et stort mersalg i de områder. Vi opfatter Hadsund som en driftig by og har fundet en perfekt placering i Industriparken, hvor vi bliver naboer til Jysk og XL Byg, siger administrerende direktør Svend Pedersen.

Jem & Fix blev grundlagt 1988 i Vejle, hvor selskabet stadig har hovedsæde. Foruden Jem & Fix-butikkerne består koncernen af webbutikken Jem & Click, samt 14 Jem & Fix-butikker i Sverige. Koncernen beskæftiger omkring 1.200 medarbejdere og omsætter for ca. 1,6 mia. kr. årligt.

Hos selskabet Wenbovej, der står for udviklingen af butikken, glæder indehaverne Søren Pedersen og Lindhardt Jensen sig over, at Hadsunds borgere om kort tid får en Jem & Fix-butik at handle i:

- Kontakten til Jem & Fix blev etableret første gang for knap et år siden, og så er det jo rigtig dejligt, når alle brikker endelig falder på plads. Ombygningen af ejendommen er igangsat, da tidsplanen er stram med butiksåbning til foråret, siger Søren Pedersen.

- Hadsund har i mange år ønsket sig en Jem & Fix, så da denne mulighed bød sig, handlede vi. Vi må som erhvervsdrivende være med til at skabe nyt liv i byen, tilføjer Lindhardt Jensen.

HP Byg er totalentreprenør på ombygningen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093