23948sdkhjf

Erik Magnussens lounge-stol hitter internationalt

Loungestolen ”Plateau” sælges normalt i meget små partier, men på det seneste har producenten Engelbrechts sikret sig flere større ordrer – senest fra en schweizisk kunde.
Københavnske Engelbrechts A/S har international succes med sin loungestol ”Plateau”, der er designet af Erik Magnussen.

Normalt sælges stolen i mindre ordrer til lounge- og receptionsområder samt private hjem, men på det senest er der begyndt at komme større ordrer, fortæller direktør Peter Mahler Sørensen:

- Vi har her i januar måned blandt andet fået en ordre fra en særdeles anerkendt schweiziske urfabrikant. De har bestilt 22 stk. af henholdsvis Plateau og lillebroderen Petit Plateau stole til deres messetand på BaselWorld 2013, der er en af verdens største messer for ure og smykker, siger han.

Succesen med lounge-stolen er med til at skabe vækst i den danske møbelvirksomhed, som efter et godt år i 2011 gik ind til regnskabsåret 2012 med målet om at øge omsætningen med ca. 20 procent. Det endelige regnskab forventes klar primo marts 2013, men ifølge Peter Mahler Sørensen ser målsætningen ud til at holde.

”Plateau”-stolen modtog en red dot award i 2011, og stolens succes førte til udvikling af lillebroderen Petit Plateau, som Engelbrechts netop nu er i gang med at introducere.

Snittet er det samme; en magelig moderne loungestol, hvor man finder plads til sin mobil eller tablet-pc på armlænet. Ifølge Peter Mahler Sørensen har netop disse features tiltrukket nye kundesegmenter, og virksomheden modtager efterhånden daglige ordrer på produktserien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109