23948sdkhjf

Smag & Behag udvider

Henrik Grand med sine to butikker i Frederikssund og Ågerup genindtræder i Smag & Behag
- Vi er rigtig glade for at kunne slutte 2012 af med at introducere endnu et nyt medlem af In2house, idet Henrik Grand med sine to butikker i Frederikssund og Ågerup genindtræder i Smag & Behag kæden per 1. april.

- Vi har egentlig altid været glade for at være en Smag & Behag butik og var også dengang meget loyale overfor kædens sortiment og markedsføring. Men nogle konkrete hændelser tilbage i efteråret 2009 gjorde, at vi dengang valgte at melde os ud, siger Henrik Grand om baggrunden for at melde sig ind i Smag & Behag og fortsætter::

- Vi meldte os så ind i en anden indkøbsforening, men erkendte ret hurtigt at vi ikke passede ind der. Hverken sortimentet eller markedsføringen afspejlede den profil, vi gerne vil have i vores lokale marked. Så vi genoptog dialogen med Smag & Behag og har sammen med kædeledelsen lagt historien bag os, og vi glæder os til igen at blive en stærk Smag & Behag butik.”

- Vi er rigtig glade for at få Henrik ’hjem igen’. Henrik har nogle pæne butikker, som vi synes passer godt ind i kæden, og så er det naturligvis meget positivt for vores tilstedeværelse på Sjælland at få yderligere to butikker dér, udtaler kædechef Ole M Pedersen og uddyber:

- Aftalen med Henrik afrunder en for Smag & Behag som kæde meget positivt 2012. Kæden har i de seneste 6 måneder fået fem nye butikker, heraf tre på Sjælland, og kædens omsætning vokser. Og selvom det naturligvis er et vanskeligt marked også for os, er vi meget glade for at kunne fortælle og også når vi renser for nye og lukkede butikker, har vi vækst. Det er ikke nemt at være møbelhandler i dag, og det bliver sandsynligvis ikke lettere i 2013, og derfor kan vi i hvert fald glæde os over at den store indsats som udføres ude i butikkerne hver dag trods alt bærer noget frugt.

Henrik Grand får sit gamle medlemsnummer, 1034, igen alt bliver som før.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094