23948sdkhjf

Silvans ejer tilfreds med de nordiske markeder

Den britiske trælast-gigant Wolseley, der sidste år opkøbte DT Group og dermed Silvankæden, er kommet godt ud af første del af regnskabsåret 2006/2007.
Trælastgiganten Wolseley er, trods store problemer på det amerikanske boligmarked, kommet godt ud af første halvdel af regnskabsåret 2006/2007. Det skyldes ikke mindst en stærk udvikling på DT Groups nordiske markeder. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

DT Group har haft en vækst i omsætningen på 12,9% og en stigning i driftsresultatet på 28%, og i de fire måneder, Wolseley har været ejere af det tidligere Danske Trælast, er der omsat for 6,9 mia. kr.

Tilfredsheden med de nordiske markeder er til at få øje på.

- Nedgangen i nybyggeriet i USA har klart haft en effekt på resultatet i første halvår, men vi har reageret hurtigt ved at reducere omkostningsbasen og ved at positionere gruppen til muligheden forbedrede markedsforhold. Samtidig er vi meget opmuntrede af udviklingen i Europa inklusive opkøbene, der har givet os otte nye lande, siger Wolseleys topchef Chip Hornsby til avisen.

Chip Hornby roser samtidig DT Group for den positive udvikling og den danske ledelse for håndteringen af integrationsprocessen i forbindelse med Wolseleys opkøb.

Wolseley-gruppen har omsat for ca. 86 mia. kr. i det sidste halve år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078