23948sdkhjf

Hædret for BoConcepts succes

Nordea har belønnet bestyrelsesformand Viggo Mølholm med Den Midtjyske Erhvervslederpris 2012.
Som en anerkendelse af BoConcepts udvikling blev Viggo Mølholm fredag i sidste uge hædret med Den Midtjyske Erhvervslederpris 2012.

Det skriver Herning Folkeblad i en reportage fra seancen, hvor medarbejdere og franchisetagere fik en stor del af æren for prisen.

- Uden jer ville det ikke være muligt. Jeg ved ikke, om jeg personligt har fortjent prisen, men ved i hvert fald, at BoConcept og medarbejderne har fortjent den, sagde Viggo Mølholm, der med virkning fra 1. september skiftede sin stilling som administrerende direktør ud med posten som bestyrelsesformand.

Prisen er en check på 20.000 kr., som blev ligeligt fordelt mellem medarbejdergruppen og Viggo Mølholm selv. Ifølge Herning Folkeblad valgte Viggo Mølholm i øvrigt at lægge 10.000 kr. oveni checken og forærede efterfølgende pengene til den lokale afdeling af Team Rynkeby.

Bag prisuddelingen står Nordea, der i valget af prismodtager lægger vægt på bl.a. lederevner og initiativ. Områdedirektør Hans Henrik Okstrøm fremhævede i sin tale, at BoConcept på 60 år har gennemgået en fantastisk flot udvikling fra et lille lokalt firma med produktion af ”pænere møbler i palisander og teaktræ” til international virksomhed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047