23948sdkhjf

Rugballe Møbelfabrik har fokus på driften

Regnskabsåret 2011/12 bød på en lille fremgang hos den fynske producent af spånplademøbler. Nye tiltag er iværksat for igen at skabe plus på bundlinjen.
Rugballe Møbelfabrik måtte i fjor se resultatet på bundlinjen falde fra et overskud på 0,149 mio. kr. til et underskud på 0,331 mio. kr. Ledelsen gav i den forbindelse udtryk for, at den økonomiske udvikling havde været svagere end ventet, og at året alt i alt måtte anses for utilfredsstillende.

Virksomheden offentliggjorde for nylig årsregnskabet for 2011/12, og her lykkedes det at forbedre bruttoresultatet en smule – fra 0,682 til 0,728 mio. kr. Resultatet på bundlinjen blev et underskud på 0,13 mio. kr.

Trods endnu et negativt resultat ser ledelsen positivt på mulighederne og forventer ”en væsentlig forbedring” af resultat og likviditet. Der er iværksat nye tiltag i forhold til udvikling af nye produkter, ligesom den løbende dialog med nøglekunderne betegnes som positiv. Endvidere forventer man, at forbedret indkøbs- og produktionsstyring samt besparelser på administration, husleje, it og drift generelt vil være med til at styrke likviditeten i den kommende periode.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125