23948sdkhjf

Når overfladen tæller ...

Overfladedage 2007 finder sted i Odense Congress Center den 28. – 29. marts 2007, og det er 6. gang siden 1997, at denne kombinerede messe og konference afholdes. Det er en kombination af halvdagskonferencer og en fagmesse med industriel overfladebehandling som fokuspunkt, hvor de førende udbydere af lakker, maskiner og udstyr allerede er på plads.

Når overfladen tæller…



- Vi befinder os på et marked i vækst, men også på et marked med stor konkurrence, da mange overfladebehandlingsopgaver kan være løntunge. Vi ser derfor til stadighed outsourcing af danske produktioner til lavtlønslande, siger Torben Johansen, formand for MAB (Maleudstyrs- og Anlægsleverandørernes Brancheforening) og fortsætter:

- Derfor er det vigtigt at fortsætte den positive udvikling, der er startet bredt i branchen og som sikrer uddannelse og teknologiske fremskridt, og dermed bringer Danmark i ”superligaen” for overfladebehandling.

Overfladedage 2007 vil således præsentere en konferencerække med 24 højaktuelle, faglige indlæg inden for følgende områder: Metal – industriel vådlakering, Metal – industriel pulverlakering, Metal – Galvano, Farve- og lak, Træ og møbler samt ikke mindst Forretning og konkurrence i branchen.

Det er Danske Fagmesser A/S, der står bag Overfladedage 2007 i samarbejde med MAB, og messeudvalget er suppleret med alle områdets relevante brancheforeninger.

Konferenceudvalget består således af repræsentanter fra Danmarks Farve- og Lakindustri, Sandblæse- og Maleentreprenørforeningen, Foreningen for Auto- og Industrilakerere, Træets Arbejdsgiverforening, Foreningen af Danske Overfladebehandlingsvirksomheder, Dansk Galvanisør Union og Industrilakerernes Landsforbund.

- Vi er lidt stolte af, at det er lykkedes os at fastholde et arrangement herhjemme specifikt for industriel overfladebehandling, så vi i Danmark fortsat kan tilbyde branchens fagfolk et målrettet og stærkt specialarrangement på et højt fagligt niveau, siger Torben Johansen.

Kilde: Danske Fagmesser / http://www.fagmesser.dk/overfladedage

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11