23948sdkhjf

Aftale mellem Lamm og Kinnarps giver øget konkurrence

Med en ny norsk aftale med Kinnarps Norge øger italienske Lamm konkurrencen om at sælge møbler til uddannelsesinstitutioner i Norge.
Lamm, der er Europas førende producent af auditorie- og aulamøbler til undervisning og konference, har netop indgået en aftale med Kinnarps Norge om salg og distribution af møbler.

Aftalen omfatter både Kinnarps egne afdelinger og Kinnarps forhandlere og forventes i løbet af få år at få markant betydning for begge parter.

Det betyder, at Kinnarps, med introduktionen af Lamms produktprogram, vil tilføre det norske marked øget konkurrence med produkter, der både er rimelige i pris i forhold til den høje kvalitet med stor funktionalitet og med et skikkeligt design.

Lamm er ISO 9000 kvalitetscertificeret og ISO 14001 miljøcertificeret og yder 5-års garanti på alle produkter. Lamm har gennem de seneste år modtaget en række internationale designpræmier. Sidst modtog Lamm en Silver Award på Neocon i Chicago for det seneste design af auditoriemøbler ”Runner”.

Udover auditoriemøbler tilbyder Lamm også et stort program i stoler til teater, koncertsaler og bio i mange forskellige prisklasser.

Kilde: UniZ - Lamm.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078