23948sdkhjf

Få uddannelse i de nyeste robotstyringer

For at imødekomme industriens aktuelle investeringer i robotteknologi, har man på Uddannelsescenter Herning valgt at lave en spejling af de meste udbredte styringer, der anvendes i industrien i øjeblikket.
Med nye robotter følger også nye styringer og dermed nye krav til brugeren af robotten.

På Uddannelsescenter Herning følger man trop og vil med nye investeringer i egne robotanlæg sikre sig, at man kan følge med i forhold til de styringer, som industrien investerer i. Senest med den nyeste IRC-5 styring på ABB-robotten.

- Vi er lige nu det eneste uddannelsessted, der underviser i så mange forskellige styringer, fortæller uddannelsesleder Holger Frahm.

- Indtil videre tilbyder Uddannelses-center Herning efteruddannelse i følgende styringer inden for robotmærker som Kawasaki, ABB og Kuka:

- Kawasaki med C-controller og D-controller
- ABB, RB140 med IRC5-styring
- Kuka med KRC II-controller

- På det seneste har det vist sig, at vi i øjeblikket er den eneste skole i Danmark, der udbyder undervisning i den nyeste ABB-styring – IRC5. Det har på det seneste givet kursister helt fra Slagelse, fortæller Uddannelsesleder Holger Frahm videre.

Virksomheder kan i øvrigt altid følge aktuelle udbud af uddannelse i de forskellige styringer på http://www.robotkurser.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079