23948sdkhjf

Tysk æresgæst på svensk international møbelmesse

Den tyske industri- og møbeldesigner Konstantin Grcic vil på møbelmessen Stockholm Furniture Fair skabe en kunstig have af beplantning; tekstil og et anderledes mix af møbler og andre objekter
Siden 1991 har Konstantin Grcic Industrial Design (KGID) skabt møbler og lys til nogle af Europas førende design huse. Med et minimalistisk og stringent design kombineret med en god portion humor adskiller den 42-årige designer sig fra andre i samme branche.

Grcic har tidligere modtaget hæder for sin lampe, May-day, der i dag er at finde som en del af den permanente udstilling på Museum of Modern Art i New York.

I dag arbejder Grcic på en lang række husholdningsapparater for virksomheden Krups.

Cecilia Nyberg, Project Manager på Stockholm Furniture Fair, glæder sig til at modtage den fjerde i rækken af store designere, som har indrettet en lounge på den velbesøgte messe. Tidligere har spanske Patricia Urquiola; de franske Ronan og Erwan Bouroullec og den japanske designer Naoto Fukaswa været æresgæster på messen.

Caroline Heiroth, arkitekt på messen, er yderst positiv over arbejdet med Konstantin; et arbejde hun beskriver som en blanding af overraskelse; leg; magi og Mary Poppins.

Kilde: Stockholm Furniture Fair http://www.stofair.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.612