23948sdkhjf

Svigersøn driver møbelbutik videre efter stifters død

Hos randrusianske Timm Møbler har et nyt men velkendt ansigt grebet stafetten, efter grundlægger Poul Erik Timm for nyligt gik bort.

Det skriver Randers Amtsavis.

Poul Erik Timm stiftede møbelforretningen i 1972, og ifølge virksomhedens hjemmeside var det dengang med en udstilling, der hovedsageligt bestod af møbler i syret egetræ. I dag forhandles anerkendte danske og udenlandske producenter som Montana, Fritz Hansen og Onecollection, og i otte af de ti seneste regnskabsår har der været tale om en overskudsforretning.

Poul Erik Timm stod selv i spidsen for foretagendet frem til sin død, blot en lille måned før sin 80-års fødselsdag, og taktstokken bliver i familien. Det er nemlig svigersønnen Leif Laustsen, der indtil nu har arbejdet som sælger i virksomheden, der kommer til at drive Timm Møbler videre.

Skønt grundlæggeren drev møbelforretning i mere end 50 år, har barnebarn Ane-Mette Timm Damsgaard Laustsen oplyst til Randers Amtsavis, at morfaren ikke ønskede nogen form for nekrolog, blot en kort meddelelse om hans bortgang og svigersønnens overtagelse af direktørstolen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079