23948sdkhjf

Samtalekøkkenet er snart passé

Nu er samtalekøkkenet på vej ud. Danskerne vil igen have det gamle aflukkede køkken i huset, der holder mados og køkkengryder langt fra stuen. Fremtidens køkken vil gå fra minimalisme til maksimalisme, lyder det fra køkkenfirmaet Uno Form.
Samtalekøkkenet har haft succes i mange år, men nu er det på vej ud. Det gamle aflukkede køkken vinder igen frem, for danskerne vil adskille madlavning, kødgryder og mados fra stuen. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

- Det har vist sig, at de store samtalekøkkener hvor både spiseafdeling og stuen er i ét og samme rum, har nogle gener, blandt andet kræver de megen orden, det er de færreste, som vil sidde i stuen og kigge ud på rodet i køkkenet, siger marketingchef Peter Bisgaard fra køkkenfirmaet Uno Form til Børsens Nyhedstjeneste.

Peter Bisgaard udtaler overfor avisen, at fremtidens køkken vil gå fra at være minimalistisk til at være maksimalistisk. Det betyder, at forbrugerne vil vægte funktionelle faciliteter i køkkenet, der gør madtilberedningen nemmere frem for, at køkkenet skal være et socialt sted, hvor folk snakker og gå i vejen for husets kok.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094