23948sdkhjf

Møbelgigant med vokseværk

Flexa Group, der er en af verdens største producenter af børne- og ungdomsmøbler i massivt fyrretræ, har planer om at vokse markant i løbet af de næste tre år. Omsætningen skal øges fra 800 mio. kr. til 1 mia. kr. i 2010.
Flexa Group har ambitioner om at vokse yderligere på de udenlandske markeder – specielt i Kina og USA, men også i de europæiske lande generelt. Omsætningen skal have et ordentligt skub fremad fra 800 mio. kr. til 1. mia. kr. Det oplyser dagbladet Børsen.

- Det svarer til en vækst på 25 pct. i løbet af de næste tre år, som jeg er overbevist om, at vi når. Vi mener også, at en indtjening på 5-10 pct. af omsætningen før skat er et både realistisk og tilfredsstillende mål. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at vi står over for en ledelsesmæssig meget stor udfordring, siger koncernchef Per Lykke Jensen, Flexa Group til avisen.

Flexa Group har været inde i en succesfuld globaliseringsproces de seneste år, hvor virksomheden har etableret produktion i Kina, USA, Danmark, Estland og salgsdatterselskaber i det meste af Europa og egne butikker på franchisebasis, hvoraf de fleste er i Kina.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078