23948sdkhjf

Leveringstid på byggematerialer?

Aviser, radio og tv jamrer dagligt om lange leveringstider på byggematerialer. Det synes svært at skaffe materialer og vanskeligt at skaffe folk. Myndighederne iværksætter forskellige foranstaltninger, der skal gøre det nemmere at importere fra udlandet. Men hvor stort er problemet egentligt?
Dalmose Vinduer A/S i Vemmelev, der producerer kvalitetsvinduer og – døre i såvel fyrretræ som mahogni, har p.t. en leveringstid på 4-5 uger fra ordredato. Virksomheden, der har haft en vækst i 2006 på ca. 20%, er ordreproducerende og afsætter sine produkter gennem byggefirmaer, trælaster, byggecentre etc.

- Vi er en mindre virksomhed i forhold til branchens mastodonter og en af de få tilbageværende fabrikker på Sjælland. Vi er bedst kendt øst for Storebælt, men vi eksporterer gerne til andre dele af landet, siger virksomhedens direktør Flemming Hansen og fortsætter:

- Vi er glade for den lokale opbakning og søger med kort leveringstid, samt fleksibilitet og kvalitet i vore løsninger at leve op til kundernes forventninger.

I forbindelse med væksten sidste år løb Dalmose Vinduer også ind i problemer med at skaffe folk. Det løste virksomheden bl.a. ved at ansætte polske medarbejdere på fabrikken i Vemmelev.

- Vi er glade for de polske kolleger, der er faldet godt til blandt vore øvrige medarbejdere af såvel dansk som anden etnisk baggrund. Vore 40 medarbejdere udgør et godt team, som er klar til at fortsætte væksten i 2007, slutter Flemming Hansen

Alle er velkomne til at besøge fabrikken for at tage produkterne nærmere i øjesyn, ligesom man kan orientere sig nærmere på www.dalmose-vinduer.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078