23948sdkhjf

Ny køkkenvirksomhed på banen

Ny importør af polske køkkenelementer starter lille køkkenvirksomhed i Danmark. Virksomheden, der endnu ikke har et navn eller brand, forventer at konkurrere på prisen – især når renten stiger.
Kurt E. Thomsen der driver selskabet Dane Crane Holding, der er en konsulentvirksomhed inden for især offshore- vindmølleparker, starter en ny sideforretning med billige polsk-fremstillede køkkenelementer. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

- Vi har måske ikke noget køkken-brand endnu, men vi kan konkurrere på prisen. Så man kunne jo håbe, at renten ville stige 1 pct., så forbrugerne ændrer indstilling og igen begynder at kigge lidt på prisen, når de skal have nyt køkken eller bad, udtaler adm. direktør Kurt Thomsen fra Dane Crane Holding til avisen.

Kurt Thomsens nye køkkenforretning vil stile direkte efter boligforeninger, der skal have renoveret køkkener, eller hvor der er licitation på køkkener til nybyggerier. I disse tilfælde er der stor fokus på prisen, og her kan Kurt Thomsens køkkenforretning gøre en forskel uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066