23948sdkhjf

Møbelfirmaer får store statsordrer

Et konsortium bestående af Jesper Office og Ergoteam har sammen med de danske datterselskaber af svenske Kinnarps og EFG Partner vundet konkurrencen om at levere møbler til alle statslige institutioner de næste to år fremover. Det betyder, at firmaerne kan se frem til millionordrer.
De danske kontormøbel-firmaer Jesper Office A/S og Ergoteam A/S og de svenske datterselskaber i Kinnarps og EFG Partner i Danmark kan se frem til at tælle millioner på deres respektive konti de næste to år.

Møbelleverandørerne har nemlig på baggrund af et veltilrettelagt tilbud om levering af kontormøbler til statens institutioner, vundet udbudsrunden som Finansministeriet har kørt på vegne af staten. Det oplyser dagbladet Børsen.

Finansministeriet vurderede, at møbelfirmaernes tilbud var det mest økonomisk fordelagtige tilbud ud fra både pris og kvalitet.

En kontrakt er udfærdiget mellem parterne, der sikrer, at staten i 2007 og 2008 køber sine kontormøbler hos leverandørerne. Ordrerne ventes i alt at beløbe sig til omkring 180 mio. kr. i løbet af to år.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078