23948sdkhjf

Lilleheden får storordre til butikscenter

Lilleheden skal levere limtræ til et nyt forretningscenter i Ringsted, der består af seks bygninger. Ordren lyder på 600 kubikmeter limtræsrammer, som skal bruges til de bærende konstruktioner i bygningerne. Det er én af virksomhedens største ordrer nogensinde.
Lilleheden, der er blevet solgt af ITH Industri Invest til investeringsselskabet LD Equity 2, har fået en stor ordre på 600 kubikmetet limtræsrammer til den bærende konstruktion i et nyt forretningscenter i Ringsted, der ventes at stå færdigt til næste efterår. Det oplyser ITH Industri Invest i sit nyhedsbrev.

Det nye forretningscenter vil blive på 12.000 kvm. med butikker i forskellige størrelser. Forretningscentret er et resultat af et joinventure-samarbejde mellem Miller Development og TK Development.

Forretningscentret vil få en speciel konstruktion, hvor rammerne indvendigt fremstår som traditionelle krumme limtræsbuer men udvendig er skåret lige for at følge bygningens specielle geometri.

Udvendigt vil buerne fremstå som lige op i 3.30 meters højde. Herefter slår de et knæk og fortsætter yderligere 2,30 meter i 45 grader. Dette stykke belægges med tegl, hvorefter konstruktionen går over i et vandret stykke på 16 meter. Her lægges et ståltrapeztag med tagpap. Konstruktionens samlede spænd bliver 22 meter.

Kilde: ITH Industri Invest Nyhedsbrev.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125