23948sdkhjf

650 iværksættere har øget chancen for at overleve

Nye virksomheder har størst chance for at overleve i Nordjylland, og det er der en god forklaring på. Nordjylland er nemlig helt fremme i skoene, når det gælder rådgivning og uddannelse af iværksættere. Med Infolink Kursers iværksætteruddannelse sikrer din nye virksomhed et god afsæt til fremtiden.
I år har omkring 400 iværksættere øget deres chancer for overlevelse, fordi de har været så seriøse omkring deres fremtid, at de har valgt at uddanne sig.

Det er det antal, der har været gennem Infolink Kursers iværksætteruddannelse. Infolink Kurser har udbudt iværksætter-uddannelser siden 1996. I dag gennemføres uddannelsen i et tæt samarbejde med Nordjyllands Erhvervsakademi, nordjyske kommuner, Region Aalborg Samarbejdet, Himmerlands Udviklingsråd, Vendsyssel Udviklingsråd Kickstart, ErhvervsCenter Nordjylland, A-kassen Dana, Skat og private rådgivere.

På kurserne møder iværksætterne relevante eksperter og træffer andre iværksættere. De gennemgår en proces, hor de finder frem til, vom de skal være selvstændige eller ej.

- Beslutter de sig for at etablere egen virksomhed, lærer de, hvordan de skal drive den, siger Jette Rasmussen fra Infolink Kurser.

Uddannelsen er delt op i trin

Trin 1 begynder den 22. januar i Aalborg og den 23. januar i Aabybro.
Trin 2 begynder den 16. januar i Himmerland og den 24. januar i Aalborg
Trin3 begynder den 25. januar i Aalborg.

Det er også muligt at tage uddannelserne i dagtimerne. Trin 1 og 2 begynder i Aalborg den 5. februar.

Læs mere på www.ecnord.dk eller www.nin.dk

Kilde: ErhvervsCenter Nordjylland.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078