23948sdkhjf

Flexa har fået et godt greb i kineserne

Flexa har fået et godt fodfæste på det kinesiske marked. Kineserne efterspørger pædagogiske børnemøbler, der både garanterer sikkerhed og fremstår i flot design. Og de betaler gerne en god pris.
Danske Flexa, der producerer fleksible børnemøbler i alle regnbuens farver, har en fabrik i et industrikvarter i Suzhou vest for Shanghai i Kina, og her går det strygende.

Børnemøbelproducenten har fået et godt greb om de kinesiske forbrugere, der er kendt for at gå meget op i dyre forbrugsvarer samt stille krav om høj kvalitet og flot design. Kineserne vil også have det bedste til deres børn – og de betaler gerne en god sum penge for det.

- Kineserne er mere krævende end europæerne, siger direktøren for Flexa i Suzhou, Morten Johansen til avisen.

Han fortsætter:

- Møblerne skal have den rigtige kvalitet, sikkerhed og det rigtige design. Prisen er ikke noget problem. Kineserne betaler gerne en god pris for pædagogiske ting til børnene. De vil give børnene en oplevelse.

På det kinesiske marked sælges børnemøbler til en højere pris end i Europa. Flexa sælger eksempelvis sine børnemøbler til to gange så meget, som almindelige børnemøbler koster i Europa og USA.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094