23948sdkhjf

Furnpartner på vej fremad i vinduesindustrien

Furnpartner A/S, der er tidligere møbelproducent, har efterhånden fået foden godt plantet i vinduesindustrien. Virksomheden er blevet underleverandør til en håndfuld vinduesfabrikker, og flere er på vej.
Furnpartner i Balling nær Skive har forstået at vende et forretningsgrundlag radikalt for at overleve - med modet og selvtilliden i top. Tidligere var virksomheden en møbelproducent med en årsomsætning på ca. 100 mio. kr., nu er virksomheden blevet underleverandør til vinduesindustrien med små 43 mio. kr. i årsomsætning. Det oplyser ErhvervsBladet i dag.

Det går stille og roligt fremad i forretningen. Furnpartner har allerede tegnet kontrakt med flere vinduesfabrikker, for hvem virksomheden i dag producerer bl.a. specialkarme og special komponenter og aluminium til.

Virksomheden har været igennem en stor turn-around, da vinduer var et helt nyt forretningsområde, den skulle til at sætte sig ind i. Ledelsen i Furnpartner tror på fremtiden, og de forventer at få flere kunder til forretningen løbende.

Kilde: ErhvervsBladet - http://www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078