23948sdkhjf

Gubi får Danmarks Kloge m² Pris

Gubi International A/S der har beliggenhed i Københavns Frihavn løb med prisen og æren, da den lokale vinder af Realkredit Danmarks Kloge m² Pris blev udpeget.
Kloge m² Prisen er et nyt initiativ fra Realkredit Danmark. Med prisen støtter Realkredit Danmark virksomheder, der inspirerer medarbejderne til at tænke klogt og utraditionelt, fx i kraft af bygningernes lys, form eller valg af materialer.

- Der var flere egnede kandidater, så vores lokalråd var på en hård prøve. Men der var ingen tvivl, da vinderen skulle kåres. Gubi International A/S får prisen som en anerkendelse af, at de har forvandlet et mørkt gammelt pakhus i Københavns Frihavn til et stort, lyst og imponerende arbejdsmiljø med udsigt over vandet, forklarer områdechef i Realkredit Danmark Niels Jørgen Jørgensen.

Gubi International vandt 10.000 kr. for deres forvandling af et gammelt mørkt pakhus til et stort, lyst og imponerende arbejdsmiljø. Pengene donerer Gubi til organisationen Red Barnet.Gubi’s lokale fungerer både som åbent kontorlandskab og showroom med skiftende indretninger for samarbejdspartnerne. Et meget inspirerende og energisk arbejdsmiljø, der næppe ses tilsvarende mange andre steder i branchen, lyder fra Realkredit om lokalet.

Prisen for Danmarks Kloge m2 er 10.000 kr.
I alt 12 virksomheder i København var indstillet til prisen. Men det blev altså Gubi International A/S, der trak det længste strå.

Prisen er på 10.000 kroner, som Gubi International A/S egentlig skulle have brugt på yderligere indretning af lokalet, men Gubi har valgt at donere pengene til organisationen Red Barnet.

Med sejren i København bliver Gubi International A/S samtidig nomineret til den nationale pris, hvor der er 100.000 kroner på højkant.

Realkredit Danmark er inddelt i 22 områder, der dækker hele landet, så Gubi International A/S kommer i skarp konkurrence med 21 andre virksomheder fra hele landet. Kåringen af den nationale vinder sker på Realkredit Danmarks Nytårskur i januar 2007.

Kilde: Realkredit Danmark.

Læs mere om: Gubi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08